Hond met vlooien enkel nadelen

Punalūr http://whitehorserecords.co.uk/wp-content/plugins/aviary-image-editor-add-on-for-gravity-forms/includes/upload.php Vlooien zijn verschrikkelijk. Het zijn kleine bloedzuigende parasieten die zich dolgraag in de vacht van uw huisdier nestelen. Zo kan een hond ook vlooien krijgen. Wanneer u merkt dat uw hond de laatste tijd erg veel krabt is de kans groot dat uw hond last heeft van vlooien. Een vlooi kan erg veel last veroorzaken bij uw hond. Het kan zelfs zorgen voor herhaaldelijke infecties en het kan een risico vormen op het ontwikkelen van een vlooienallergie. Een hond met vlooien heeft dus echt enkel en alleen maar nadelen. Probeer dus zo snel mogelijk te handelen. Zoekdierenarts.nl geeft u alvast graag wat tips.

Regelmatig vacht bekijken

astronomically Zoekdierenarts.nl adviseert u om de vacht van uw hond regelmatig te checken op vlooien. Vooral wanneer u merkt dat uw hond wel erg veel aan het krabben is. U kunt de vacht van uw hond rustig opzij duwen om te kijken of u een vlooi treft. Ook kunt u kijken of u zwarte puntjes ziet, het gaat hier dan vaak om vlooienpoep. Voor het verwijderen van vlooien kunt u een speciale vlooienkam gebruiken.

Lees meer op Zoekdierenarts.nl

Meer informatie over vlooien bij een hond kunt u lezen op de website van buy stromectol for humans Zoekdierenarts.nl. U kunt ook altijd even contact opnemen indien u nog vragen heeft.